Foto’s

Video’s

Mogelijk is het bekijken van YouTube-video’s geblokkeerd in jouw land. Als dit het geval is kan je de video opvragen via: karin@suuskuytenhorses.com

Over Vulkano

Afgelopen februari maakte Vulkano een overtuigende indruk op de hengstenkeuring van Zangersheide, waar hij is goedgekeurd. Deze beloftevolle zoon van topvererver Chacco-Blue combineert een atletisch model met spraakmakende springkwaliteiten en een bewezen pedigree. Hij komt uit een sterke prestatiefamilie en is daarmee voor zowel sport als fokkerij veelbelovend.
Zijn moeder W Delta Mossel Jantje klasseerde zich met Doron Kuipers op internationaal 1.50m-niveau en is ook door Gianni Govoni op dat niveau uitgebracht. Moedersvader Pilgrim II nam onder Ricardo Kierkegaard deel aan de Wereldruiterspelen van Aachen en grootmoeder So Lovely klasseerde zich in de internationale sport op 1.45m-niveau onder Carolein van de Plasse. Deze Heartbreaker-dochter bracht naast Vulkano’s moeder W Delta Mossel Jantje onder meer ook het nationale 1.45m-springpaard Vanderplasse (v.Parco) en staat te boek als grootmoeder van het nationale 1.45m-paard Gigolo (v.Golden Hawk). Daarnaast is Vulkano van moederszijde verwant aan 1.50/1.60m-paarden als Audi’s Delta Mossel Upgrader (v.Heartbreaker), Vida Loca Della Marca (v.Vigo d’Arsouilles), Justice van het Reigershof (v.Clinton) en Egano (v.Heartbreaker).

Vulkano is een belofte voor de toekomst en is een zeer atletische hengst met zeer veel vermogen.

 

Informatie

Geslacht: Hengst
Geboortejaar: 2021
Kleur: Bruin
Stamboek: BWP
Niveau: -
Stokmaat: 1.65 m

Pedigree

Chacco Blue Chambertin Cambridge
Desiree VII
Contara Contender
Godahra II
W Delta Mossel Jantje Pilgrim Polydor
Wilma
So Lovely Heartbreaker
Nouvelle