SUUS KUYTEN &
HARRIE WIERING

SUUS KUYTEN &
HARRIE WIERING

BEDRIJFSVIDEO

Met trots presenteren wij het bedrijfsfilmpje die 31-12-2022 op De Nederlandse televisie is geweest bij RTLZ in het programma How it’s done.

SUUS KUYTEN

Vanaf het moment dat Suus op haar achtste verjaardag een pony kreeg, heeft ze vrijwel elke dag gereden. Haar talent viel al snel op. Als jeugdruiter werd ze maar liefst drie keer Nederlands kampioen, in respectievelijk 2002, 2003 en 2005. Tegenwoordig rijdt ze tot op 1.60m Grand Prix niveau. Als voormalig lid van de Hamburg Giants in de prestigieuze Global Champions Tour is Suus in 2023 uitgekomen voor de Cannes Stars. Die deelname bracht Suus en haar sportpaarden op ‘s werelds mooiste springconcoursen: van Miami Beach tot Mexico City. Suus: “Meedoen aan de Globals betekende voor mij een nieuwe dimensie in de paardensport. Ik deed er zoveel nieuwe ervaring op en ontmoette veel interessante mensen. Met de ruiters waar ik vroeger tegenop keek, ging ik de competitie aan met mijn paarden Alfa Jordan, King Kong en Take a Chance on Me.”

Naast de springsport in de hoogste league houden Suus en haar partner Harrie zich bezig met de handel en het fokken van sportpaarden. Suus heeft aan diverse veilingen meegewerkt, in 2022 heeft ze de eerste editie van Suus Kuyten Auctions georganiseerd.

Take a Chance on me Z – Parijs 2022

Take a Chance on me Z – Parijs 2022

HARRIE WIERING

Opgegroeid in een gezin waar alles en iedereen zich bezighield met de internationale paardentopsport is Harrie letterlijk groot geworden tussen de paarden, en vooral óp het paard. Van jongs af aan ambieerde hij een professionele springcarrière. Dat is gelukt. Harrie heeft zich ontwikkeld tot een competitieve ruiter met successen op nationaal en internationaal niveau. Hij nam deel aan tal van nationale en wereldkampioenschappen en komt succesvol uit op internationaal CSI2*- en CSI3*-niveau. Eén van de hoogtepunten van Harrie’s carrière was zijn unieke band met de merrie World Wide. Samen wonnen ze tal van nationale Grote Prijzen én de internationale Grote Prijzen van Zuidbroek, Zandhoven, Roosendaal en Sibculo.

Als lid van het Suus Kuyten Horses-team rijdt Harrie regelmatig op internationaal niveau en richt zich tot het opleiden van jongere paarden tot Grand Prix-niveau. Zo won hij onlangs met Harley de Grote Prijs van Riessenbeck en is succesvol op 1.50 m niveau.

Worldwide Zuidwolde

Worldwide Zuidwolde

Worldwide

Worldwide

CONTACT

  • Suus Kuyten: +31 (0)6 55 68 54 04

  • Harrie Wiering: +31 (0)6 23 23 93 96

  • info@suuskuytenauctions.com

  • Heidelaan 4
    3755 MT Eemnes
    Nederland