SUUS KUYTEN &
HARRIE WIERING

SUUS KUYTEN &
HARRIE WIERING

BEDRIJFSVIDEO

Met trots presenteren wij het bedrijfsfilmpje die 31-12-2022 op De Nederlandse televisie is geweest bij RTLZ in het programma How it’s done.

SUUS KUYTEN

Vanaf het moment dat Suus op haar achtste verjaardag een pony kreeg, heeft ze vrijwel elke dag gereden. Haar talent viel al snel op. Als jeugdruiter werd ze maar liefst drie keer Nederlands kampioen, in respectievelijk 2002, 2003 en 2005. Tegenwoordig rijdt ze tot op 1.60m Grand Prix niveau. Als voormalig lid van de Hamburg Giants in de prestigieuze Global Champions Tour is Suus in 2023 uitgekomen voor de Cannes Stars. Die deelname bracht Suus en haar sportpaarden op ‘s werelds mooiste springconcoursen: van Miami Beach tot Mexico City. Suus: “Meedoen aan de Globals betekende voor mij een nieuwe dimensie in de paardensport. Ik deed er zoveel nieuwe ervaring op en ontmoette veel interessante mensen. Met de ruiters waar ik vroeger tegenop keek, ging ik de competitie aan met mijn paarden Alfa Jordan, King Kong en Take a Chance on Me.”

Naast de springsport in de hoogste league houden Suus en haar partner Harrie zich bezig met de handel en het fokken van sportpaarden. Suus heeft aan diverse veilingen meegewerkt, in 2022 heeft ze de eerste editie van Suus Kuyten Auctions georganiseerd.

Take a Chance on me Z – Parijs 2022

Take a Chance on me Z – Parijs 2022

HARRIE WIERING

Van huis uit heeft Harrie Wiering de liefde voor de paardensport meegekregen. Hij groeide op tussen de paarden en ambieerde van jongs af aan een professionele sportcarrière. Dat is gelukt. Harrie heeft zich ontwikkeld tot een competitieve ruiter met successen in de nationale en internationale sport. Hij nam deel aan diverse nationale en wereldkampioenschappen en leidt de paarden op tot CSI2*/CSI3*-niveau. Zijn grootste successen tot nu toe behaalde hij met de merrie World Wide, met wie hij een unieke band had. Samen wonnen ze heel wat Grand Prixs, zoals die van Zuidbroek, Zandhoven, Roosendaal en Sibculo.

Als lid van het Suus Kuyten Horses-team neemt Harrie regelmatig deel aan internationale wedstrijden en richt hij zich op het opleiden van jong talent tot Grand Prix-niveau. Zo won hij in het voorjaar van 2023 de 2*-Grand Prix van Riesenbeck met Harley en presteert Harrie met dit paard verdienstelijk op 1.50m-niveau.

Worldwide Zuidwolde

Worldwide Zuidwolde

Worldwide

Worldwide

CONTACT

  • Suus Kuyten: +31 (0)6 55 68 54 04

  • Harrie Wiering: +31 (0)6 23 23 93 96

  • info@suuskuytenauctions.com

  • Heidelaan 4
    3755 MT Eemnes
    Nederland